Läppärin saranoiden korjaus

Läppärin saranoiden korjaus

Onko läppärisi saranoiden kiinnitys rikki? Nouseeko näppäimistö ylöspäin tai pullistuuko näytön kehys ulos läppärin kantta liikuttaessa? Jos näin käy, saranoiden kiinnitys on hajonnut. Se on monesti korjattavissa oleva vika, eikä sen takia kannata lähteä ostamaan uutta konetta.

Jos jatkat koneen käyttöä saranan rikkoutumisesta huolimatta, pahimmillaan näyttöpaneeli voi mennä rikki ja korjaus on tällöin huomattavasti kalliimpi. Koneen käyttö on myös erityisen hankalaa saranoiden kiinnityksen hajottua.

Korjaus on onneksi usein kannattava vanhempaan tai halvempaankin kannettavaan tietokoneeseen, jos se muuten ajaa asiansa. Korjaukselle annamme kahden vuoden takuun.

Vianetsintä

Syynä saranan kiinnityksen hajoamiseen ovat heikot (halvat) rakenteet, ruuvien löystyminen ajan kanssa sekä monesti turhan kireällä olevat saranat.

Tämä on valitettavan yleinen vika ja se on yleistynyt entisestään ohuempien läppäreiden myötä.

Kehittämällämme korjausmenetelmällä olemme saaneet hyviä tuloksia. Korjaus on vahvempi kuin alkuperäinen rakenne. Tämän jälkeen pystyt käyttämään läppäriä jälleen normaalisti ja taittamaan kantta huolettomasti. Korjauksella on kahden vuoden takuu.

Kosketusnäytöllä varustetut koneet vaativat monesti takakannen vaihdon saranoiden kiinnityksen korjaamiseksi. Kysy lisää tästä.

Toimitusaika, takuu ja hinta

Korjauksen teemme yleensä 1–3 arkipäivässä ja myönnämme sille kahden vuoden takuun. Korjauksen hinta on 80–150 euroa riippuen vahingon laajuudesta.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai tekstiviestillä (myös Whatsapp).
Jos emme vastaa, soitamme mahdollisimman pian takaisin.

Aukioloajat

ma-to 10-17
pe 10-15

Tampereen Tietokoneapu
Y-tunnus 2900345-9
Sammonkatu 68
33540 Tampere
045 490 4026
info@tampereentietokoneapu.fi