Läppärin näppäimistön vaihto

Läppärin näppäimistön vaihto

Lakkasiko läppärisi näppäimistö toimimasta kokonaan? Vai toimiiko kannettavan näppäimistö normaalisti muutamaa näppäintä lukuun ottamatta? Kaatuiko näppäimistön päälle kahvit ja nyt se ei enää toimi kunnolla?

Pystymme vaihtamaan näppäimistön käytännössä kaikkiin kannettaviin tietokoneisiin, eikä sen takia kannata lähteä ostamaan uutta konetta. Vaihdolle annamme aina kahden vuoden takuun, sekä näppäimistölle että työlle.

Tietoa

Läppärin näppäimistö voi lakata toimimasta kokonaan tai osittain. Useimmiten koko näppäimistö ei hajoa kerralla, vaan yksi tai muutama näppäin lakkaa toimimasta.

Jos koko näppäimistö lakkaa toimimasta kerralla, näppäimistön kaapeli voi olla irronnut tai poikki. Joskus myös ajurivika voi sotkea näppäimistön toiminnan.

Kannettavien näppäimistöt eivät myöskään pidä kosteudesta. Pienikin määrä näppäimistön päälle kaatunutta nestettä voi aiheuttaa näppäimistön toimimattomuuden.

 

Kannettavan tietokoneen näppäimistö on joko irrotettava tai irrottamaton. Irrotettava tarkoittaa, että näppäimistö on kiinni koneessa ruuveilla ja sen saa irti helposti muusta rungosta. Vaihto on suoraviivainen prosessi. Yrityskoneissa on monesti irrotettava näppäimistö.

Irrottamaton näppäimistö puolestaan on koneen ylärungossa kiinni kiinteästi, usein muovijuotoksin. Muovijuotokset näyttävät mustilta täpliltä näppäimistön alapuolelta katsottuna (kuva). Useimpien nykyisten kuluttajille suunnattujen kannettavien näppäimistöt ovat irrottamattomia. Tällaisen näppäimistön vaihto ilman koko ylärungon vaihtamista on hankalaa ja vaatii erityisosaamista.  Monesti koko ylärunko voi olla kallis varaosa tai sen saatavuus voi olla huono.

 

Olemme kehittäneet irrottamattomien näppäimistön vaihtoon menetelmän, jolla pelkän näppäimistön pystyy vaihtamaan ilman ylärungon vaihtoa. Tällöin vaihdon hinta on monesti edullisempi verrattuna koko ylärungon vaihtoon, lopputuloksesta kuitenkaan tinkimättä.

Annamme aina näppäimistölle ja sen vaihdolle kahden vuoden takuun.

Toimitusaika, takuu ja hinta

Laajojen varaosaverkostojemme kautta näppäimistöjen saatavuus on erittäin hyvä merkistä ja mallista riippumatta (myös MacBookit).

Näppäimistön vaihdon hinta on yleensä 120–220 euroa. Hinta riippuu merkittävästi koneen mallista. Saat vaihdolle aina hinnan etukäteen.

Näppäimistöjen toimitusaika on yleensä 1–3 viikkoa. Itse vaihtoon menee 0–2 arkipäivää, riippuen onko näppäimistö irrotettava vai irrottamaton. Näppäimistöllä ja työllä on aina kahden vuoden takuu.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai tekstiviestillä (myös Whatsapp).
Jos emme vastaa, soitamme mahdollisimman pian takaisin.

Aukioloajat

ma-to 10-17
pe 10-15

Tampereen Tietokoneapu
Y-tunnus 2900345-9
Sammonkatu 68
33540 Tampere
045 490 4026
info@tampereentietokoneapu.fi