Huolletut ja laadukkaat käytetyt tietokoneet

Huolletut ja laadukkaat käytetyt tietokoneet

Täältä löydät käytettyjen tietokoneiden valikoimamme: itkeskus.fi

Hyvin huollettuna käytetty tietokone on erinomainen valinta työ-, opiskelu- ja kotikäyttöön. Valtaosa koneistamme on muutaman vuoden vanhoja yrityskoneita, jotka ovat uutena maksaneet yli 1 500 euroa. Kuten hinnasta voi päätellä, ne ovat tehty kestämään, niitä on mukava käyttää, eikä niissä ole halpojen markettikoneiden vikoja.

Huollamme ja käymme koneet läpi täysin ennen myyntiä. Haluamme, että kone kestää käytössäsi mahdollisimman pitkään. Siitä hyötyvät kaikki: sinä (suurempi käyttöarvo), me (olet tyytyväinen asiakas) ja ympäristö (vähemmän kulutettuja luonnonvaroja). Näiden syiden vuoksi myymämme koneet ovat täysin huollettuja.

Meiltä löytyy sekä pöytäkoneita että kannettavia. Myymme myös All-in-one-pöytäkoneita, joissa tietokone ja näyttö ovat samaa puuta. Suurin osa myymistämme koneista ovat joko Lenovo-, Dell- tai HP-merkkisiä, mutta myös Applen koneita on saatavilla kauttamme. Kannettavista erityisesti Lenovon ThinkPad-sarja on ollut suosittu ja suosimme niitä itsekin 🙂

Halutessasi voimme siirtää tiedot vanhalta koneeltasi uudelle, asentaa tulostimen tai haluamasi ohjelmat koneeseen valmiiksi. Voimme myös tulla asentamaan uuden koneen kotiisi tai työpaikalle paikan päälle!

Myymillämme käytetyillä koneilla on vuoden takuu. Monissa uusissakaan koneissa ei ole tätä pidempää takuuta.

 

 

Tarkastus- ja huoltoprosessimme

Monet yritykset ostavat tietokoneensa leasing-sopimuksilla. Tällöin koneet vaihtuvat esimerkiksi kolmen vuoden välein, vaikka niissä ei olisi mitään vikaa. Sopimuksien loputtua ne päätyvät meille, jolloin ne käyvät läpi täydellisen tarkastus- ja huoltoprosessin. Vasta tämän jälkeen laitamme koneet myyntiin. Prosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 

1. Pölynpuhdistus ja lämpötahnojen vaihto

Nämä toimenpiteet laskevat koneen lämpötilaa ja kone käy viileämpänä. Myös tuuletin pitää pienempää ääntä näiden huoltojen jälkeen, joten konetta on mukavampi käyttää. Koneen käyttöikä pitenee, kone on hiljaisempi ja viileämpää konetta on mukavampi pitää sylissä.

 

2. Käyttöjärjestelmän asennus, päivitys sekä koneen toiminnan tarkastus

Asennamme käyttöjärjestelmän uudelleen ”puhtaalle pöydälle” sekä päivitämme sen uusimpaan versioon, jotta se toimii mahdollisimman hyvin.
Samalla asennamme uusimmat ajurit, jotta koneen käyttö sujuu turvallisesti ja ongelmitta. Tarkistamme, että koneen komponentit ovat kunnossa ja kaikki toimii asianmukaisesti.

 

3. Akun kunnon tarkistus ja nettiselaimien asennus

Tarkistamme akun kunnon. Yleensä myymiemme koneiden akkujen kapasiteetti on 80-95 % uuteen verrattuna.
Asennamme koneisiin valmiiksi nettiselaimet (Google Chrome ja Firefox) sekä Adobe Acrobat Readerin, jotta kone on helppo ottaa käyttöön.

 

4. Ulkoinen puhdistus

Puhdistamme lopuksi koneen kaikki pinnat, näytön, touchpadin ja näppäimistön tietokoneiden puhdistamiseen tarkoitetulla aineella, jonka jälkeen kone on valmis uudelle omistajalle 🙂

Mistä niitä saa?

Koneet ja niiden tarkemmat tiedot sekä hinnat ovat saatavilla verkkokaupassamme osoitteessa itkeskus.fi.

Koneet ovat myös esillä myymälässämme Kalevassa, osoitteessa Sammonkatu 68.

Esittelemme ja kerromme koneista lisää mielellämme 🙂

Toimitustapoina ovat nouto myymälästä tai postitus.

Verkkokaupassa käytämme maksuvälittäjää (Visma), mistä löytyvät kaikki yleisimmät maksutavat ja painikkeet.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai tekstiviestillä (myös Whatsapp).
Jos emme vastaa, soitamme mahdollisimman pian takaisin.

Aukioloajat

ma-to 10-17
pe 10-15

Tampereen Tietokoneapu
Y-tunnus 2900345-9
Sammonkatu 68
33540 Tampere
045 490 4026
info@tampereentietokoneapu.fi