Tietokoneen kasauspalvelu

Tietokoneen kasauspalvelu - Käyttöönotto ja asennus

Väärin kasattu tietokone voi rikkoa komponentteja ja aiheuttaa hermojen kiristymistä. Teetä tietokoneen kokoaminen ammattilaisella ja saat tietokoneen valmiiksi kasattuna ja toimivana. Lopputuloksena on kokonaisuus, jossa johdot ovat siististi niputettu ja jäähdytys toimii mahdollisimman hyvin. Alla olevissa kuvissa on esimerkkejä työnjäljestä.

Toimimme tietokoneiden, komponenttien, oheislaitteiden, verkkolaitteiden ja ohjelmistojen jälleenmyyjänä. Tuotevalikoima on suuria jälleenmyyjiä vastaava. Voimme tehdä esimerkiksi tarjouksen toivomastasi tietokoneesta tai custom-PC:stä. Vahvuutenamme on hyvin nopea toimitusaika, jos varastosta löytyy kaikki tarvittavat komponentit, saat koneen kasattuna vain muutamassa päivässä!

Voimme myös siirtää tiedot vanhasta tietokoneestasi uuteen koneeseen. Lisäksi voimme mahdollisesti maksaa vanhasta koneestasi hyvityksen.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

1. Avaimet käteen-paketti

Tilaamme haluamasi komponentit tai autamme niiden valitsemisessa esimerkiksi budjetin mukaan. Asennamme komponentit koteloon, päivitämme emolevyn BIOSin uusimpaan versioon, asennamme ja päivitämme Windows 10, sekä asennamme uusimmat ajurit. Saat koneen uusimmilla päivityksillä varustettuna, täysin käyttövalmiina. Tämä sopii hyvin, jos haluat helposti esim. pelikoneen kasattuna valmiiksi. Koko palvelun hinta on 99€.

Jos haluat siirtää tiedot vanhasta koneesta uuteen, se onnistuu. Tietojen siirto vanhasta koneesta uuteen alkaen 40€, johon sisältyy tiedostojen kopiointi (dokumentit, kuvat, työpöytä ym. sekä selaimen kirjanmerkit). Hinta on tapauskohtainen siirrettäessä tietoja rikkinäisestä koneesta uuteen koneeseen.

2. Puolivalmis paketti

Tilaamme haluamasi komponentit tai autamme niiden valitsemisessa esimerkiksi budjetin mukaan. Asennamme komponentit koteloon, päivitämme emolevyn BIOSin uusimpaan versioon ja testaamme komponenttien toiminnan. Palvelu ei sisällä käyttöjärjestelmän asennusta. Palvelun hinta 69€.

Jos haluat siirtää tiedot vanhasta koneesta uuteen, se onnistuu. Tietojen siirto vanhasta koneesta uuteen alkaen 40€, johon sisältyy tiedostojen kopiointi (dokumentit, kuvat, työpöytä ym. sekä selaimen kirjanmerkit). Hinta on tapauskohtainen siirrettäessä tietoja rikkinäisestä koneesta uuteen koneeseen.

3. Tuo komponentit tai lähetä postitse

Voimme myös kasata koneesi itsehankkimistasi komponenteista. Voit tuoda komponentit toimistollemme tai postittaa ne.

Vaihtoehto 1: Sisältää osien asentamisen koteloon, BIOS:in päivityksen ja käynnistys- ja muistitestit. Palvelu ei sisällä käyttöjärjestelmän asennusta. Hinta 90€.  (AIO-nestejäähdyttimellä varustettu kone 105€)

Vaihtoehto 2: Sisältää osien asentamisen koteloon, BIOS:in päivityksen ja käynnistys- ja muistitestit. Sisältää käyttöjärjestelmän asennuksen, päivityksen ja ajurien asennuksen. Hinta 145€ (AIO-nestejäähdyttimellä varustettu kone 160€)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai tekstiviestillä (myös Whatsapp).
Jos emme vastaa, soitamme mahdollisimman pian takaisin.

Aukioloajat

ma-to 10-17
pe 10-15

Tampereen Tietokoneapu
Y-tunnus 2900345-9
Sammonkatu 68
33540 Tampere
045 490 4026
info@tampereentietokoneapu.fi