Tietokoneen kasauspalvelu

Tietokoneen kasauspalvelu - Käyttöönotto ja asennus

Väärin kasattu tietokone voi rikkoa komponentteja ja aiheuttaa hermojen kiristymistä. Teetä tietokoneen kokoaminen ammattilaisella ja saat tietokoneen valmiiksi kasattuna ja toimivana. Lopputuloksena on kokonaisuus, jossa johdot ovat siististi niputettu ja jäähdytys toimii mahdollisimman hyvin. Alla olevissa kuvissa on esimerkki työnjäljestä.

Toimin tietokoneiden, komponenttien, oheislaitteiden, verkkolaitteiden ja ohjelmistojen jälleenmyyjänä. Tuotevalikoima on suuria jälleenmyyjiä vastaava. Voin tehdä esimerkiksi tarjouksen toivomastasi tietokoneesta tai custom-PC:stä. Vahvuutenani on hyvin nopea toimitusaika, jos varastosta löytyy kaikki tarvittavat komponentit, saat koneen kasattuna vain muutamassa päivässä!

Voin myös siirtää tiedot vanhasta tietokoneestasi uuteen koneeseen. Lisäksi voin mahdollisesti maksaa vanhasta koneestasi hyvityksen.

Pidätän oikeudet hintojen muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

1. Avaimet käteen-paketti

Tilaan haluamasi komponentit tai autan niiden valitsemisessa esimerkiksi budjetin mukaan. Asennan komponentit koteloon, päivitän emolevyn BIOSin uusimpaan versioon, asennan ja päivitän Windows 10, sekä asennan uusimmat ajurit. Saat koneen uusimmilla päivityksillä varustettuna, täysin käyttövalmiina. Tämä sopii hyvin, jos haluat helposti esim. pelikoneen kasattuna valmiiksi. Koko palvelun hinta on 89€.

Jos haluat siirtää tiedot vanhasta koneesta uuteen, se onnistuu. Tietojen siirto vanhasta koneesta uuteen alkaen 30€, johon sisältyy tiedostojen kopiointi (dokumentit, kuvat, työpöytä ym. sekä selaimen kirjanmerkit). Hinta on tapauskohtainen siirrettäessä tietoja rikkinäisestä koneesta uuteen koneeseen.

2. Puolivalmis paketti

Tilaan haluamasi komponentit tai autan niiden valitsemisessa esimerkiksi budjetin mukaan. Asennan komponentit koteloon, päivitetän emolevyn BIOSin uusimpaan versioon ja testaan komponenttien toiminnan. Palvelu ei sisällä käyttöjärjestelmän asennusta. Palvelun hinta 59€.

Jos haluat siirtää tiedot vanhasta koneesta uuteen, se onnistuu. Tietojen siirto vanhasta koneesta uuteen alkaen 30€, johon sisältyy tiedostojen kopiointi (dokumentit, kuvat, työpöytä ym. sekä selaimen kirjanmerkit). Hinta on tapauskohtainen siirrettäessä tietoja rikkinäisestä koneesta uuteen koneeseen.

3. Tuo komponentit tai lähetä postitse

Voin myös kasata koneesi itsehankkimistasi komponenteista. Voit tuoda komponentit toimistolleni tai postittaa ne.

Vaihtoehto 1: Sisältää osien asentamisen koteloon, BIOS:in päivityksen ja käynnistys- ja muistitestit. Palvelu ei sisällä käyttöjärjestelmän asennusta. Hinta 85€.  (AIO-nestejäähdyttimellä 100€)

Vaihtoehto 2: Sisältää osien asentamisen koteloon, BIOS:in päivityksen ja käynnistys- ja muistitestit. Sisältää käyttöjärjestelmän asennuksen, päivityksen ja ajurien asennuksen. Hinta 140€ (AIO-nestejäähdyttimellä 155€)

4. Kasausopetus

Haluatko oppia kasaamaan tietokoneen? Kotikäyntinä voin tulla paikan päälle opettamaan uuden tietokoneen kasaamisen käyttöönottoa myöten valmiiksi. Jos koneen komponentit tulevat minulta, niiden toimitus tulee samalla kertaa.

Opetuksen hinta on normaali kotikäynnin tuntihinta+käyntimaksu, kuluva aika riippuu koneen komponenteista.

Lisätietoa löydät hinnastosta, pääset sinne klikkaamalla ylävalikosta ”Hinnasto”.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai tekstiviestillä (myös Whatsapp).
Jos en vastaa, soitan mahdollisimman pian takaisin.

Aukioloajat

ma-to 10-17
pe 10-15

Asiakaspalvelu

ma-to 9-17
pe 9-15

Tampereen Tietokoneapu
Y-tunnus 2900345-9
Sammonkatu 68
33540 Tampere
045 490 4026
info@tampereentietokoneapu.fi